مبنای پیشرفت و دستیابی به فناوریهای نوین، حاصل پژوهشهای کاربردی، منظم و برنامه ریزی شده است که دسترسی محققین به تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و استاندارد را طلب میکند. در کشور ما با وجود سرمایهگذاری زیاد در خرید تجهیزات پیشرفته و ایجاد آزمایشگاههای مختلف، همواره به دلیل ناکارآمدی سیستم خدماتدهی این آزمایشگاهها، محققین با مشکل دسترسی به سرویس آزمایشگاهی مناسب مواجه بودهاند و تقاضا برای خرید تجهیزات جدید همیشه وجود داشته است.
یکی از راهکارهای اجرایی مدیریت این موضوع، ایجاد شبکهای جامع از توانمندیهای آزمایشگاهی کشور در حوزه فناوریهای پیشرفته و راهبردی است. به همین منظور شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ایران با هدف همافزایی توانمندیهای آزمایشگاهی کشور در حوزههای مختلف فناوریهای پیشرفته و راهبردی، فعالیت خود را آغاز نمود.
در همین راستا مهندس مهدی دیانت پور مدیر آزمایشگاه و کنترل کیفیت گهرزمین با اشاره به اهمیت عضویت در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی عنوان کرد: علاوه بر تسهیل استفاده از حمایتهای شبکه، توانایی ارائه خدمات به شرکتها، دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی نیز فراهم خواهد شد.
🔹وی از دیگر مزایای عضویت در شبکه
آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، به موارد ذیل اشاره نمود:
✅استفاده از توانمندیهای موجود و ارائه خدمات آزمایشگاهی و ایجاد درآمد برای شرکت (ایجاد بیش از ۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال درآمد در ۶ ماهه ابتدای سال)؛
✅ تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع کشور به خدمات آزمایشگاهی؛
✅ ارتقای دانش فنی کارشناسان آزمایشگاهها از طریق آموزش و اشتراکگذاری تجارب؛
✅ کمک به تکمیل توانمندیهای آزمایشگاهی مراکز عضو در راستای نیازهای کشور.
🔹مدیر آزمایشگاه و کنترل کیفیت گهرزمین در ادامه خاطرنشان کرد: در چشم انداز پنج ساله یکی از اهداف این واحد، رسیدن به درآمدزایی ۵۰ میلیارد ریال در سال از طریق ارائه خدمات برون آزمایشگاهی همراه با افزایش مشتریان، تجهیزات و توانمندیها است.